Radio Transamericana

Info koment Stacione raport

Historia dhe programet Transamerica Radio, muzikë 24 orë në ditë, 365 ditë në javë. Transamerica pasion për muzikën

Një Mars 22, 1988 zgjohet në mes të të gjithë horizontit të malor Oruro, një perspektivë të re communicational, bazuar në kuptimin e pastër të shërbimit social, rrënjosur në profesionalizmin e njerëzve të cilët do të më vonë në duart e tij Transamerica FM 95 me të gjitha të çon në shërbimet në lidhje me një medium komunikimi.

Radio Transamericana adresa faqen zyrtare është www.transamericana.com

Vend: Bolivia

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations