Radio zërit FM 89.1

Info koment Stacione raport

In Radio Sonic FM 89.1 there’s a team of professionals who takes care of every bit of radio programs for their listeners. nga kjo Radio FM zërit mund të sigurojnë programmings cilësi plotë radio dhe një të klasit të cilësisë udhëheqëse transmetimit cila flet për vete. Audienca e tyre në shënjestër është brezi i ri.
Radio zërit FM 89.1 Adresa zyrtare e internetit është www.radiosonicfm.blogspot.com

Vend: Bolivia

Zhanret: / /

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations