Radio Show Oruro

Info koment Stacione raport

Radio Show Oruro broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Radio Show Oruro official website address is radioshoworuro.com

Vend: Bolivia

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations