Radio Patria Nueva

Info koment Stacione raport

Radio Patria Nueva provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Radio Patria Nueva official website address is www.patrianueva.bo

Vend: Bolivia

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations