Radio Panamericana

Info koment Stacione raport

Radio Panamericana transmetuar në internet 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Radio Panamericana ju sjell zërat miqësore e komunitetit plus një gamë të gjerë të muzikës, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Ata gjithashtu kanë programe për komunitetet etnike Bolivia, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.
Radio Panamericana adresa faqen zyrtare është www.panamericana-bolivia.com

Vend: Bolivia

Zhanret: / /

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations