Radio madhëruar

Info koment Stacione raport
Radio madhëruar 95.9 FM, sapo u kthye 15 vjet, 15 vjet duke siguruar një punë të mirë profesionale, dhe kombinimi i humorit të mirë, muzikë të mirë, lajme dhe informacione dhe është bërë në vitet e fundit në mënyrë të balancuar për të argëtojë, dhe udhëzues komunitetin. Me një përzgjedhje të ndryshme muzikore, Salsa, Vezë e rrahur, Cumbia, Reguetón, dhe kombinim natën e muzikës aktuale romantike, dhe kujtesës, ka pranimin e audiencës sonë, po të jetë audienca ideale për kompaninë.
Radio La Tremenda adresa faqen zyrtare është www.latremenda959.com

Vend: Bolivia

Zhanret:

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations