Radio Ideal 104.9 FM

Info koment Stacione raport

From the morning to the late night Radio Ideal 104.9 FM është jetojnë non stop zbavitëse dëgjuesit e tyre me muzikë të lartë vallëzuese dhe pasion muzikore. Listeners starts their day with Radio Ideal 104.9 FM dhe programet e saj të njohura dhe të freskët në mëngjes që i bën ata të inkurajoj për të ardhshëm e ditës. Radio Ideal 104.9 FM is a very entertaining radio station.

Radio Ideal 104.9 FM adresa website zyrtar është www.radioidealbolivia.com

Vend: Bolivia

Zhanret:

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations