Radio FmBolivia

Info koment Stacione raport
Radio FmBolivia është një popullor kanal radio hit bazuar në Cochabamba, Bolivia. Radio FmBolivia luan lloje të ndryshme të zhanreve të muzikës si Adult bashkëkohore dhe latine, dhe shumë të vetëdijshëm për dëgjuesit kërkesës dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën spanjolle zyrtarisht. Radio FmBolivia gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin pjesëmarrjen e dëgjuesit.
Radio FmBolivia adresa faqen zyrtare është www.fmbolivia.net

Vend: Bolivia

Zhanret: /

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations