Radio Deseo

Info koment Stacione raport

Radio Deseo is a online music radio station. Radio Deseo broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Radio Deseo has something for all discerning music lovers.

Radio Deseo official website address is www.radiodeseo.com

Vend: Bolivia

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations