Radio Compotosi

Info koment Stacione raport

Radio Compotosi broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Compotosi broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Compotosi official website address is radiocompotosi.com

Vend: Bolivia

Zhanret:

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations