Radio qytetit 91.3

Info koment Stacione raport

Radio qytetit 91.3 është një radio stacion muzikë në internet. Radio qytetit 91.3 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Radio qytetit 91.3 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

Radio Ciudad adresa website zyrtar është ciudad91.com

Vend: Bolivia

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations