Radio Caliente Cochabamba

Info koment Stacione raport

Radio Caliente Cochabamba broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Caliente Cochabamba broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Vend: Bolivia

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations