Star FM

Info koment Stacione raport
Estelar FM është një stacion radio udhëheqës në treg bolivian. Rezultati i një sipërmarrje biznesi të udhëhequr nga familja Sanchez, ky projekt bëhet realitet korrik 29, 1993. Një skemë inovative prioritet transmetojnë programe muzikore dhe ndërhyrjet e para-regjistruar lejohet depërtimi i shpejtë, pozicionuar në mendjet e dëgjuesve si një avantazh qielli. Në 2003, Estelar FM festoi dhjetë vjet të udhëtimit të suksesshëm përgjatë rrugëve të transmetimit, themeluar si treg bolivian sezonin më të rëndësishme Latina. Rast ishte i përshtatshëm për të paraqitur një imazh të ri, bashkëkohore dhe i paduruar, duke reflektuar rolin ndryshimet dhe udhëheqjen e Estelar FM në transmetim. Estelar FM adresa faqen zyrtare është www.estelarfm.com

Vend: Bolivia

Zhanret: / /

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations