Dj Edwin Bolivia

Info koment Stacione raport

Me pasion shumë të lartë në mesin e dëgjuesve të tyre në drejtim të radios së tyre dhe llojet e ndryshme të programeve Dj Edwin Bolivia transmeton çdo ditë, orë vetëm për të argëtojë dëgjuesit e tyre në mënyrën më të angazhohen e mundur Dj Edwin Bolivia ka të qartë tani në një pozicion shumë më të mirë, si dhe online radio me shumë e tyre të dëgjuesve dashurisë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/djedwinbolivia

Gjuhe: Espanol

Vend: Bolivia

Zhanret:

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations