ATB RADIO

Info koment Stacione raport

ATB RADIO transmeton programet e saj të dekoroj playlists e saj për një audiencë shoqërore dhe kulturore të ndryshme. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, ATB RADIO transmeton prodhime të ndryshme lokale. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

ATB RADIO adresën e internetit është www.atb.com.bo

Vend: Bolivia

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations