91.9 Radio Activa

Info koment Stacione raport

14 vjet më parë kemi zgjedhur për çdo ditë. Dhe 91.9 Radio Activa bëjë gjithshka të mundshme për të FALEMINDERIT. Që e dëgjon gjatë ditës: Yuli Pena, Karen Canyons, Chinese Tapia, Carlos Roca, jaime Galarza, Sergio Mier, Oliver Montoya, Jimena Antelo, Pomacusi Jose Raul Mamani, kajsi, Jimena Algarañaz, Dr Brain dhe të përfundojë gjatë natës me Grisel Quiroga, Neneco, Nardy Rodriguez, Pony Arauz. Me informacione dhe humorit të mbushur ditën tuaj.

Veç kësaj, ju zgjidhni për të dëgjuar hitet dhe muzikë të modës që ju pëlqen më të mirë. E gjithë kjo dhe më shumë është pjesë e Radio Activa tuaj.

91.9 Radio Activa adresa website zyrtar është www.919radioactiva.com

Vend: Bolivia

Zhanret: / /

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations