top logo

MAGIC 102. 7 u nis në 2007. Formati i ri muzikë së bashku me përzgjedhjen bazë karakteristika Adult Bashkëkohor bashku me Institucioni Aged meloditë zhanret & flasin aplikacione, si dhe një herë në javë Latine / Salsa tregojnë mbi të shtunën netë së bashku me mbi aplikimet e kishës së bashku me material frymëzues përmbajtjes.

Magji 102.7 Adresa zyrtare e internetit është www.magic1027bermuda.com

Magji 102.7
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bermuda : Magji 102.7 ]