GARDEN Radio1

Info koment Stacione raport

VRT Radio1 ndiqni lajmin e ditës në këmbë, por shkojnë përtej vetëm faktet e vështirë. VRT Radio1 zbuluar përvojat, duke e bërë kalendarin dhe të fillojnë bisedën që ka rëndësi. Ne gjeni gems fshehur në vërshimin e lajmeve. Radio 1 është të menduarit dhe ndjenja, gjithmonë nga një qëndrim konstruktiv. Një udhëzues përmes esenciale këngëve me një shpirt dhe një fytyrë. Gjithmonë kurioz për atë që motivon njerëzit. VRT Radio1 adresa website zyrtar është www.radio1.be

Vend: Belgium

Zhanret: /

loading...

Belgium Radio Stations

Popular Stations