top logo

Strict Tempo Dance Music is a online music radio station. Strict Tempo Dance Music broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Strict Tempo Dance Music has something for all discerning music lovers.

Rreptë Tempo Dance Muzikë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Belgium : Rreptë Tempo Dance Muzikë ]