Radio Flemish Ardennes, radio bazuar Oldies muzikë që i pëlqen për të siguruar Oldies plotë muzikë me cilësi. Muzikë Oldies përfaqëson historinë, kulturën dhe traditën e një kombi dhe Radio Vlaamse Ardennen është gjithmonë i përkushtuar për të bërë dëgjuesit e tyre të lumtur, duke siguruar dëgjuesit e tyre me disa të llojit më të mirë të muzikës së vjetër në dispozicion.
Radio Flemisht Ardennes adresa faqen zyrtare është www.radiovlaamseardennen.be

Radio Flemish Ardennes
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Belgium : Radio Flemish Ardennes ]