Radio Tamara Belgium

Info koment Stacione raport

Radio Tamara është një radio popullor lokal në Londerzeel dhe lagje që ka humbur njohjen e saj FM. Tani ne vazhdojmë si radio e internetit. Ne luajmë 24-24 muzikë nga prapa në ditët. Sidomos 50s, 60s, 70s dhe 80s janë programuar. Të cilat nuk i heq nga fakti se puna më e fundit është programuar nga koha në kohë!

Radio Tamara Belgium adresa website zyrtar është www.radiotamara.be

Vend: Belgium

Zhanret:

loading...

Belgium Radio Stations

Popular Stations