top logo
RLVW është stacioni i vetëm në Flanders që nga shtatori 10, 2012, 100% hitet 80 shkon. Lajm rajonal është atje në 11, 14, 16 dhe 19h dhe kultura lajme të 10, 15 dhe 20h. Radio RLVW adresa faqen zyrtare është www.rlvw.be
Radio RLVW
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Belgium : Radio RLVW ]