Radio De Platenkast

Info koment Stacione raport

Në këtë radio ju do të keni një kohë të mirë me muzikë dhe më të mirë personat muzikë lidhura. The broadcasting team of Radio De Platenkast are very friendly and has got a great affection for music. With Radio De Platenkast you will be able to experience the very good quality of radio programs and broadcasting team.
Radio De Platenkast official website address is www.radiodeplatenkast.be

Vend: Belgium

Zhanret:

loading...

Belgium Radio Stations

Popular Stations