top logo

Jo çdo lloj gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. Kjo është edhe arsyeja për Kinrooi Webradio për të zgjedhur vetëm se muzika e cila është pëlqyer nga dëgjuesit e tyre dhe është trending në këtë moment. Kështu, Kinrooi Webradio kujdeset për zgjedhjen tuaj muzikore.

Kinrooi Webradio adresa website zyrtar është blog.seniorennet.be/onzekinrooiwebradio

çdo Kinrooi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Belgium : çdo Kinrooi ]