Humor Zender

Info koment Stacione raport

HUMORzender është Choice internet radio stacion radio dhe FM e njerëzve. Ata janë duke luajtur Comedy, Diskutim, Pop. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. transmeton HUMORzender në zonën më të madhe Belgjikë dhe Përtej.

Adresa HUMORzender zyrtare e internetit është www.humorzender.be

Vend: Belgium

Zhanret: / /

loading...

Belgium Radio Stations

Popular Stations