top logo
Halse Radio Victoria broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Halse Radio Victoria broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë Hits Euro, Më 40 / Pop Muzikë. Halse Radio Victoria official website address is sitaks.blogdns.org:8081/victoria
Halse Radio Victoria
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Belgium : Halse Radio Victoria ]