top logo

Me pasion shumë të lartë në mesin e dëgjuesve të tyre në drejtim të radios së tyre dhe llojet e ndryshme të programeve Gaveromroep Deerlijk transmeton çdo ditë, orë vetëm për të argëtojë dëgjuesit e tyre në mënyrën më të angazhohen e mundur Gaveromroep Deerlijk ka të qartë tani në një pozicion shumë më të mirë, si dhe online radio me shumë e tyre të dëgjuesve dashurisë.

Gaver Broadcasting Deerlijk adresa website zyrtar është www.gaveromroep.be

Gaver Broadcasting Deerlijk
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Belgium : Gaver Broadcasting Deerlijk ]