top logo

H O W D Y P A R D N E R !!! Yeeees, u mori në anën e përsosur e vendit ! Këtu ne jemi me një koleksion të madh të yesteryears hitet dhe vendit këngëve të cilët u liruan një kohë të gjatë, shume kohe me pare…. E gjithë kjo shaked me majat e muzikës Todays vendit ! Kjo është rruga më e mirë në planet: asnjë dyshim për këtë, marrim u stressless përgjatë rrugës mirën e vendit.. nuk ka nevojë për të shpejtuar dhe të tejkalojnë kufijtë e lejuar.. muzikë jonë do të përfundojë çdo minutë nga koha juaj e çmuar, nëse u janë në një anywere rrugor në botë, ose vetëm duke pushuar dhe duke qenë dembel rreth. Kjo është e gjitha e juaja dhe ne jemi këtu për kohën e lirë dhe për muzikën tuaj të gëzimit! Kjo është COUNTRY ROAD RADIO!

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.countryroadradio.eu

Gjuhe: English

Country Road Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Belgium : Country Road Radio ]