top logo

Beatles Dita Mons është një shumë përvojë radio transmetues në internet e Belgjikës. Radio fillimisht ka filluar transmetimin e saj me FM rregullt studio transmetimit radio. Më vonë me rritjen e popullaritetit të stacioneve radio online Beatles Dita Mons filloi të ndryshojë pajisjet e saj dhe ishte e jetojnë për të dëgjuar nëpërmjet radios mesme online. Radio është e njohur për shkëmb klasik, 70'S, 80'S muzikë të bazuar.
Beatles Dita Mons adresa faqen zyrtare është www.beatlesday.eu

Beatles Dita Mons
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Belgium : Beatles Dita Mons ]