top logo

Një radio që është dinamike me muzikë ndërkombëtare me muzikë të ndryshme, muzikë në fillim, të gjitha stilet dhe shumëllojshmëri. Ne gjithashtu të gjeni të fundit filmat Links, info flash, horoskop, mot, pazakontë dhe sportive informacion. Edhe intervista me punonjësit në fushën humanitare me mundësinë e dhurata të ndryshme (kujdes – i rrobaqepësisë – nevojat e nevojshme etj…).

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.tchats.eu/AmbianceXtrem

Email: webradioambianceXtrem@gmail.com

Gjuhe: Frëngjisht

<span lang ="fr">AmbianceXtrem</hapësirë>
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Belgium : AmbianceXtrem ]