1 MINI 3

Info koment Stacione raport

Shumë pak radio online mund të tërheqë dëgjuesit e tyre në momentin dëgjuesit meloditë e tyre në dhe 1 MINI 3 është se lloj i radio e cila ka ilustruar Është programet orarin dhe stil në një mënyrë të tillë në mënyrë që sa herë që një dëgjues meloditë në 1 MINI 3 ata menjëherë merr tërhequr nga bukuria e radio dhe programet e tij.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.miniradio3.be

Email: miniradiobelgium1@gmail.com

FaceBook: miniradiobelgium

Instagram: mini_radio_belgium

Gjuhe: Holandez

Vend: Belgium

Zhanret:

loading...

Belgium Radio Stations

Popular Stations