1 MINI 2

Info koment Stacione raport

Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat se ajo natyrshëm bëhet një radio shumë popullor në mesin e fams e muzikës. Në rast se 1 MINI 2, ajo është bërë e njohur shumë shpejt me lidh ata me dëgjuesit e tyre dhe duke ofruar programe të dëshirës së tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.miniradio2.be

Email: miniradiobelgium1@gmail.com

FaceBook: miniradiobelgium

Instagram: mini_radio_belgium

Gjuhe: Holandez

Vend: Belgium

Zhanret:

loading...

Belgium Radio Stations

Popular Stations