top logo
BBC Radio 1 is originally a full-time National, Pop/Dance/R&B/Rock station very popular through UK. BBC Radio 1 has been broadcasting on air and online from UK. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga programimit laike muzikë, including National, Pop/Dance/R&B/Rock. BBC Radio 1 gjithashtu kemi disa programe të bazuara informimit që janë me interes për të demografike të saj thelbësore, duke përfshirë raportet e audiencës dhe shumë të tjerë gamë të gjerë të subjekteve. BBC Radio 1 Adresa zyrtare e internetit është www.bbc.co.uk
BBC Radio 1
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : BBC Radio 1 ]