top logo
Radio Swadhinota Established on 6th November 2011 and officially launched on 26st March 2012 from Bangladesh. Radio Swadhinota belives “Radio Swadhinota is a Hredoy Bangladesher Topodhoni”. So Radio Swadhinota is trying to spread Bangla Songs all over the world.
Radio Swadhinota has a large network in Bangladesh as well in abroad. They can assist you all, jo vetëm në nivel organizativ, por edhe në një nivel strategjik. Duke krijuar konceptin, Dizajni dhe përmbajtja e ngjarjeve apo programet tuaja nën një çati, Radio Swadhinota ensure continuity, integriteti dhe qëndrueshmëri në të gjithë çdo element.
Radio Swadhinota
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Bangladesh : Radio Swadhinota ]