top logo
Radio Mainamati Themeluar në 20 Korrik 2012 dhe filloi zyrtarisht në 20 Gusht 2012 nga Bangladeshi & Saudi Arabia. Ne sukses filluar hedh neto jetojnë nga Bangladeshi Studio në 20 Gusht (Dita e Bajramit), 2012 nëpër gjithë botën. Radio Mainamati. “Rreth Jonotar Bole, Banglar Kotha Bole”. Pra Radio Mainamati është duke u përpjekur për të përhapur Këngët Shqip mbarë world.Radio Mainamati është një 24/7 Live Online Radio. Radio Mainamati është krenar për varietetet e saj të forta të fokusit programit. Qëllimi ynë është që të punojë me të Kulturës tonë mbrëmjes, këngë popullore dhe, si dhe brezi i ri Në Shqip Këngët. Radio Mainamati ka një rrjet të madh në Shqipëri & Arabia Saudite, si dhe në jashtë vendit. Ne mund të ju ndihmojë, jo vetëm në nivel organizativ, por edhe në një nivel strategjik. Duke krijuar konceptin, Dizajni dhe përmbajtja e ngjarjeve apo programet tuaja nën një çati, ne kemi siguruar vazhdimësinë, integriteti dhe qëndrueshmëri në të gjithë çdo element.
Radio Mainamati adresa faqen zyrtare është www.radiomainamati.com
Radio Mainamati
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Bangladesh : Radio Mainamati ]