top logo
Radio Kotha është një internet radio stacion bazë i cili slogan është Unlimited Music!! Radio Kotha duke u përpjekur të ju japin Shqip pakufizuar, Hindi dhe anglisht këngë. Kotha Radio po luajnë pop, hip hop, klasik, butë, popullore dhe shumë më tepër këngë. Radio-Kotha është streaming jetojnë nga studio e Bangladeshit. Radio Kotha është 24/7 radio stacion. ata janë të përkushtuar për të ju japin interes të vërtetë e muzikës. Radio Kotha ka filluar të bëjë një shërbim muzikë jo të ndaluar. Ne kemi program të rregullt dhe program të veçantë në ditë të veçanta. Ju lutem jepni këngët tuaja të pëlqyer nga të kërkesës formularin tonë song. Ne do të përpiqemi për të luajtur këngët tuaja pëlqyer. Ju lutemi të qëndrojnë mendje me ne. Radio Kotha adresa web site zyrtar është www.RadioKotha.com. ata janë themeluar në dhjetor 16, 2011.
Radio Kotha
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Bangladesh : Radio Kotha ]