top logo
Radio Foorti 88.0FM është në thelb një stacion radio muzikë dhe me ndihmën e saj 09 radio jockeys luan një shumëllojshmëri të gjerë të muzikës, duke filluar nga klasiket e artë me këngën më të fundit të lëshuar nga artistët më të lartë në Kosovë, edhe përzierjen gjurmët nxehta ndërkombëtare në playlist. Ndërveprimi kryesor me stacionin është me anë të telefonatave mesazheve teksti.

Radio Foorti official website address is radiofoorti.fm

Radio Foorti
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bangladesh : Radio Foorti ]