top logo
Radio Boral 90.0 FM është radio e komunitetit 18 në Bangladesh dhe 2 Radio Stacioni i Rajshahi Qarkut. Krijuar nga SBMSS si një program jo-fitimprurëse sipërmarrjes sociale për ekzaltim rurale & Komuniteti Char i Rajshahi. Radio Boral synon për të hequr varfërinë, diskriminim, dhe padrejtësi e popullsisë rurale duke përfshirë ato me informacion. Radio Boral punon së bashku me njerëzit e komunitetit për marrje & transmetimin e përditshme 14 orë (10.00 AM të 12.00 AM) programe dhe lajme për shëndetin, arsim, bujqësi, karierë, kanalizime, kulturës dhe trashëgimisë lokale programe, talk-show, ngjarjet e gjalla, sportiv, ndihmë ligjore, Të drejtat dhe fuqizimi i vajzave dhe grave dhe grupeve të paprivilegjuara të tilla si horijon / gjinitë 3 dhe pakicat etnike, PSA (Shërbimit Publik Lajmërim) në vetëdijen shoqërore, Çështjet përkatëse socio-kulturore dhe ekonomike etj.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radioboral.fm

E-Mail: t.pranto10@gmail.com

Gjuhe: English

Radio Boral 99.0 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bangladesh : Radio Boral 99.0 FM ]