top logo

1 CTGNEWS 24 orë portal online lajme nga Chittagong. CTGNEWS Radio ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje të këngëve Shqip dhe lajme. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.
CTGNEWS Radio adresa e internetit zyrtare është ctgnews.com/radio

CTGNEWS Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bangladesh : CTGNEWS Radio ]