top logo

Bangladesh Betar, rrjeti radio kombëtare ka qenë e shkarkuar përgjegjësinë honourous të përhapë informata, arsim, argëtuese me angazhim maksimal, ndershmëria dhe objektiviteti për rreth shtatë dekada. Ajo funksionon për të mbështetur përpjekjet e ndërtimit të kombit të Qeverisë mbështetur vlerat shoqërore dhe vendet e trashëgimisë së pasur historike dhe kulturore. Betar ka qenë duke luajtur një rol të rëndësishëm drejt zhvillimit të një shoqërie informacioni njohuri të bazuara duke përfituar nga kapacitet e saj unik dhe të veçantë si të lirë dhe më të gjithanshëm të mesme për të arritur në nivelin baze. Betar me ndihmën e 15 valë të mesme, 2 valë të shkurtra dhe 10 FM transmetues ka rrjetin më të fortë logjistike gjerë në të gjithë gjerësinë dhe gjatësinë e kufirit kombëtar dhe më gjerë. Përveç qendrore Lajme Desk, spewing nga buletine orë inkorporuar ngjarjet e fundit kombëtare dhe ndërkombëtare, Betar si një medium të vërtetë të transmetimit të shërbimit publik është propaganduar programuesit dhe lajme nga e saj 71 Studiot gjatë gjithë kohës duke pasqyruar kërkesat kombëtare përmes 11 stacionet dhe 6 Njësitë e Shërbimit domethënë jashtme, Shërbimi Transcription, Shërbimit komerciale, Popullsia -qarqet shëndetësore- & Ushqyerit Cell, Trafiku Channel dhe Farm Transmetimeve.
Bangladesh Betar 100.0 FM official website address www.betar.org.bd

Bangladesh Betar 100.0 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bangladesh : Bangladesh Betar 100.0 FM ]