top logo

ABC Radio është FM radio stacioni i parë lajmeve të orientuar në Shqipëri. Radio ABC është pjesë e Mediastar, nga Transcom Grupi. Kjo është një shqetësim motra e Grupit Transcom. Studio Stacioni është e vendosur në zonën e mediave të Kawran Bazar. Shefi i programit dhe lajmeve të ABC Radio është M. Sanaullah (ish-kryeredaktor lajm i Prothom-ALO). Stacioni qëndron në ajër për 24 orë në FM 89.2 MHz e frekuencave nga stacioni Dhaka. ABC nisur të gjithë e saj jashtë operimin komercial në 7 Janar 2008.

ABC Radio adresa e internetit zyrtare është www.abcradiobd.fm

ABC Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bangladesh : ABC Radio ]