top logo

Dashuri 97.5 FM dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Dashuri 97.5 FM has become a very popular radio station of Nassau, Bahamas in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.

Dashuri 97.5 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bahamas : Dashuri 97.5 FM ]