top logo

Vetëm lartë 40 Listat muzikë të luajtur në radio me ekzekutimin e duhur të programeve dhe paraqitjen për dëgjuesit e tyre në lëvizje. Kjo është një radio me gëzim të pastër dhe pasioni i tyre është për të sjellë më të mirë të chart këngë të lartë për dëgjuesit e tyre. Kjo është një radio shumë bindës për atë që është menduar për të transmetuar.
Stream Hits Më të 40 Adresa zyrtare e internetit është www.streamhits.fm

Stream Hits Më të 40
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Austria : Stream Hits Më të 40 ]