Stream Hits 80s

Info koment Stacione raport

Rrjedha Hits 80 është shtëpia e muzikës 80 dhe me këtë radio muzika e 80-të mund të jetë me përvojë përsëri. Me shumë mbledhjes muzikore dhe bilancin e duhur të zhanreve të ndryshme në programet e tyre Stream Hits 80-së është një mënyrë me të vërtetë shumë të plotë të gëzojnë shumë të mirë të muzikës të mundshëm 80.
Rrjedha Hits adresa 80s faqen zyrtare është www.streamhits.fm

Vend: Austria

Zhanret:

loading...

Austria Radio Stations

Popular Stations