Osterreich 1

Info koment Stacione raport

Osterreich 1 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Osterreich 1 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Osterreich 1 Adresa zyrtare e internetit është oe1.orf.at

Vend: Austria

loading...

Austria Radio Stations

Popular Stations