ORF O1

Info koment Stacione raport

ORF O1 ofron bukura dhe e goditi këngë nga zhanret e njohura Song from vjetër të reja që kanë fituar dashurinë e dëgjuesve të tyre në një kohë të shkurtër. Me kombinimin e ekipit të madh të RJ dhe prodhuesit, ORF O1 është në zemër të dashuruar radios austriake. Jo vetëm këngë nga zhanret popullore, por këngë nga artistë të njohura të industrisë muzikore austriake është luajtur gjatë gjithë kohës në stacionin. ORF O1 adresa website zyrtar është oe1.orf.at

Vend: Austria

Zhanret: / /

loading...

Austria Radio Stations

Popular Stations