top logo
Freies Radio është transmetuar me frekuencat e 107.1 MHz për 103.1 MHz në veri dhe në jug të Freistadt. Programet freies Radio janë prodhuar pothuajse tërësisht në vend redaktorët dhe producentët e tyre janë nga rajoni. Freies fm ka marrë më shumë se 100 Entuziastët e radios janë vullnetarë në 56 Programet e rregullta në një të përditshme, baza javore apo mujore. artit bashkëkohor, kulturë dhe muzikë përmes zakonit dhe traditës në alternativë me më shumë dëgjuesit muzikë mund të dëgjoni në programin e tyre në shtëpi, në makinë, në punë. Freies Radio adresa e internetit zyrtare është www.frf.at
Pa Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Austria : Pa Radio ]