top logo

Që nga marsi 31, 1999 të bëjë në lidhje me 150 krijuesit e misionit më shumë se 60 programe në të përditshme, baza javore dhe mujore dhe në gjuhë të ndryshme. Përveç këtyre programeve në qasje të hapur i prodhuar Lirë Radio Salzkammergut (FRS), një revistë informacion dhe një kalendar ditor i ngjarjeve.

Freies Radio Salzkammergut adresa faqen zyrtare është www.freiesradio.at

Pa Radio Salzkammergut
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Austria : Pa Radio Salzkammergut ]