top logo
Pa Radio Freistadt dërgojë 24 orë në ditë jashtë kinemasë në Freistadt –
107.1 MHz për 103.1 MHz në veri dhe në jug të rrethit të Freistadt. Plus ynë është regionality Programi është prodhuar pothuajse tërësisht në nivel lokal! Redaktorët tanë dhe redaktorët janë njerëzit dhe organizatat nga rajoni. Jashtë Radio Freistadt më shumë se 100 Entuziastët e radios janë vullnetarë në 56 Programet e rregullta në një të përditshme, baza javore apo mujore. Veç kësaj, ne e pranojmë dërgesat e rreze 106.6 , radio shkolla e shkollës së mesme Freistadt, dhe disa dërgesat e radiove të tjera (Radio FRO Linz, Radio Orange Wien, Radio ICM Cesky Krumlov dhe Radio Pragë) Një program nga dhe për të gjitha brezat -profit, pavarur dhe ad-free. Studio dhe minutazh ne ofrojmë falas. 'S kanal rajonal Kultura Radio Freistadt Lirë siguron një kohë transmetimi të madhe sipërfaqe për përmbajtjen kulturore dhe tema nga i njëjti rajon. artit bashkëkohor, kulturë dhe muzikë përmes zakonit dhe traditës, e kulturës alternative të rinjve për kulturën e lartë Informimi dhe ju dëgjoni në programin tonë në, në makinë, në punë ose në shtëpi nëpërmjet antenës në 107.1 MHz dhe 103.1 MHz ose jetojnë dhe për t'u dëgjuar www.frf.at. Have fun me stacionet tuaj lokale radio! Otto Tremetzberger, Drejtor Menaxhues dhe Drejtor Komercial Harald Freudenthal, drejtor dhe koordinator i programit
Adresa zyrtare e internetit është www.frf.at
Pa Radio Freistadt
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Austria : Pa Radio Freistadt ]