top logo

Shkolla DJ Seksioni FM transmeton 24/7, ata luan shtëpinë pa ndalesë, Valle, Trance jetojnë në internet. Më të mirë të njohur DJ nga nga Austria luan këngë energjike dj. Me të paturit e internetit me cilësi të dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë të mirë të organizuar Playlist dhe Dj këngë nga kudo në botë, në çdo vend me të Shkollës DJ Seksioni FM.

DJ Shkolla Seksioni FM adresa faqen zyrtare është

Shkolla DJ Seksioni FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Austria : Shkolla DJ Seksioni FM ]